Kobs tragičar – Cedevita Olimpija dobila derbi protiv Budućnosti

Izvor: B92, 19.Jan.2021, 23:36

Kobs tragičar – Cedevita Olimpija dobila derbi protiv Budućnosti

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili su podgoričku Budućnost 74:71 u 2. kolu Top16 faze Evrokupa.

Meč u Ljubljani odlučen je u neizvesnoj završnici.

Prvo je Nikola Ivanović bio polovičan sa bacanja, potom mu se revanširao Jaka Blažič, a gosti iz Crne Gore imali poslednji napad.

Džastin Kobs je preuzeo odgovornost i istrošio ceo napad tako što je promašio šut sa distance, a Edo Murić sa penala potvrdio pobedu.

Upravo je Murić sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 16 poena bio najefikasniji, zajedno sa Kendrikom Perijem koji je imao i 10 asistencija, a Džarod Džons je dodao 14.

Kod Budućnosti su Vili Rid i Amadeo Dela Vale imali po 11, a po 10 Kobs i Luka Mitrović, uz još pet skokova, tri ukradene lopte i dve asistencije.

Cedevita Olimpija posle dva kola ima skor 1-1 isto kao i Budućnost, a u sredu igraju u Francuskoj Burg i Virtus iz Bolonje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.