Ko nije doživeo atmosferu u hali, ne može da shvati kakav je to pritisak

Izvor: B92, 09.Sep.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko nije doživeo atmosferu u hali, ne može da shvati kakav je to pritisak"

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić čestitao je ženskoj reprezentaciji odbranu titule šampiona Evrope.

"Nije samo umeti igrati odbojku, nego i umeti pobediti u ovim zaista neverovatnim uslovima. Čestitam stručnom štabu i svim igračicama", rekao je Gajić posle utakmice u Ankari.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odbranila je titulu šampiona Evrope, pobedom u nedelju uveče nad Turskom u finalu pred više od 14.000 domaćih navijača. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ako dođete ovde kao prvak Evrope, najnormalnija je stvar da želite da odbranite tu titulu. Niko više od njih samih ovo nije želeo. Taj momenat je mislim presudio jer generalno nije bilo lako u ovoj hali. Ko nije doživeo atmosferu u hali, ne može da shvati kakav je to bio pritisak, i na sudije i na našu ekipu", kazao je Gajić.

Srbija će biti domaćin narednog Evropskog prvenstva za odbojkašice, koje će se igrati 2021. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.