Ko kaže da je Liga nacija beznačajna? Povećan fond

Izvor: N1 televizija, 11.Okt.2018, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko kaže da je Liga nacija beznačajna? Povećan fond

Iako je postojalo dosta skepse kako će izgledati novo takmičenje pod pokroviteljstvom UEFA Liga nacija očigledno da je eksperiment u prva dva kola dao pozitivne rezultate, pa je tako pred treće objavljeno da su povećane novčane nagrade.

Nagradni fond je uvećan za 50%. To znači da će, primera radi Srbija koja se takmiči u C ligi, umesto predviđenih 750.000 evra dobiti za samo učešće milion i 125 hiljada evra, a samim tim i prvo mesto u grupi i prelazak u viši rang >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << biće nagrađeno istim iznosom.

Najveće nagrade, prirodno su u ligi A, u kojoj učestvuje i Hrvatska. Za samo učešće dobija se dva miliona i 250 hiljada evra, pobednik grupe još toliko, a kao šlag na tortu dolazi i pobeda na finalnom turniru na kojem se sastaju prvaci grupa. Prvi šampion ovog takmčenja dobiće čak šest miliona evra, što znači da u ukupnom zbiru, pored laskavog trofeja, najbolja reprezentacija svom savezu doneće 10 i po miliona evra. Pa sada neka neko kaže da je ovo beznačajno takmičenje.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.