Ko je najbolji igrač Premijer lige, kladionice dale favorita kojeg niko ne očekuje!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2020, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je najbolji igrač Premijer lige, kladionice dale favorita kojeg niko ne očekuje!

Jedno je sigurno - biće "crven".

Premijer liga se sprema za nastavak posle februarske pauze. Ostalo nam je još trinaest kola, ali već za šest možemo dobiti novog prvaka. To će biti Liverpul kojem matematički treba još šest pobeda a možda i manje ukoliko "građani" kiksnu.

Pored borbi klubova za evropska takmičenje, polako počinju i razgovori oko proglašenja najboljeg igrača PL.

Verovali ili ne favorit je Džordan Henderson! Englez kapitenski predvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpul do istorijske titule, kladionice mu daju kvotu 1.5 što je dosta dobra šansa za Engleza.

Top pet okupiraju njegovi saigrači, tu su još i Sadio Mane sa 3.5 kvotom, laureat iz 2018. Salah je tu sa kvotom 14 dok Van Dajk prošlogodišnji dobitnik ovog priznanja ima kvotu 11 pored svog imena. Jedino Kevin De Brujne "ruši" dominaciju Liverpula, kvota na Belgijanca je šest, ali je jasno da neće poneti ovo priznanje.

Izbor za favorita je neke zapanjio, kod nekih je očekivano, ali je sigurno da "redsi" i treću sezonu zaredom imaju najboljeg igrača lige u svojim redovima.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.