Klubovi stali u red za potpis fudbalera Liverpula, Španci u prednosti?

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020, 22:58

Klubovi stali u red za potpis fudbalera Liverpula, Španci u prednosti?

Veliki broj zainteresovanih za usluge veziste "Redsa".

Džerdan Šaćiri je u Liverpul doveden da bude igrač sa klupe i da pomogne u rotaciji, ali je praktično ispao iz rotacije u potpunosti i sva je prilika da će promeniti sredinu.

Odigrao je samo dva minuta u tekućoj godini, pa je logično da bi mogao da promeni klub po završetku sezone, posebno jer je veliki broj klubova zainteresovan da ga vidi u svojim redovima.

Prednjači Sevilja, sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Andalužana Monći veruje da bi švajcarski reprezentativac mogao da bude sjajno pojačanje, a spreman je i da ponudi 15 miliona evra za njegove usluge.

Utisak je da bi "Redsi" to mogli i da prihvate, ali se čeka i odgovor preostalih zainteresovanih strana.

Šaćirija prate i Roam i moskovski CSKA, ali je utisak da je bivši fudbaler Bajerna, Intera i Stouka najbliži prelasku na "Sančes Pishuan".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.