Klopov spisak želja i alternative, posle Grka, realno dovođenje još dva igrača!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 10:23

Klopov spisak želja i alternative, posle Grka, realno dovođenje još dva igrača!

Pitanje je koja će dvojica stići, imena se manje-više znaju, ali i budžet...

Nakon Kostasa Cimikasa, Liverpul se okrenuo traženju štopera, pre svega.

Navodno, Klop ima nekoliko opcija, predao je spisak direktoru Edvardsu, s obzirom na kupovine Sitija, sada je i vlasnicima jasno da će morati da ulože novac u još par pojačanja.

Tijago Alkantara možda nije potreban Liverpulu, ali ako ode Keita, mogao bi da stigne jer ima veliku želju da radi sa nemačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenerom.

Ipak, u ovom trenutku, engleski šampiona želi da se obezbedi i ojača štopersku liniju.

Kulibali je otpao, najskuplja meta je Dijego Karlos iz Sevilje, ali sigurno je da on neće koštati manje od 50 miliona. Alternative su Ben Vajt iz Brajtona koji ima sjajnu sezonu u Lidsu, a tek treća opcija je Kabak iz Šalkera. Liverpul neće platiti više od 20 miliona za Turčina, Nemci traže desetak više, ali niko nije oduševljen, Kabak se čini kao kupovina u nuždi.

Što se ostalih imena sa Klopovog spiska tiče, Ismaila Sar iz Votforda je visoko na listi, on bi rešio problem u napadu, i rasteretio Salaha, Manea i Firmina, ali je problem što svoje rekordno pojačanje, "Hornetsi" i pored ispadanja iz lige ne žele da prodaju za manje od 40 miliona evra.

Mediji tvrde da Liverpul nije odustao od svoje prve mete, Raula Himeneza, ali on je preskup i teško je verovati da bi sada Redsi uložili 60 miliona u Meksikanca, a nisu kupili Vernera za manji novac...

Najrealnije je da budu dovedeni Tijago i neki manje skup štoper, odnosno da do kraja prelaznog roka klub potroši oko 50 miliona evra koje žele da nadoknade sa par prodaja, Šaćirija, Harija Vilsona ili eventualno Grujića...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.