Klopov Liverpul - Pobediš najboljeg lidera ikada, pa izgubiš od najgoreg u PL!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopov Liverpul - Pobediš najboljeg lidera ikada, pa izgubiš od najgoreg u PL!

Zaista nije lako biti navijač Liverpula kada se ovakve stvari ponavljaju iznova i iznova.

Fudbaleri Liverpula izgubili su u gostima od poslednjeplasirane ekipe Svonsija rezultatom 1:0 (1:0) u 24. kolu Premijer lige.

Liverpul se po ko zna koji put od kako je na klupi Jirgen Klop igrao sa živcima svojih navijača.

U prvoj utakmici nakon što su razbili lidera Mančester siti, "crveni" su razočarali protiv najgore ekipe u Premijer ligi.

Šok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Liverpul usledio je iz prve ozbiljnije akcije i ulaska u protivnički kazneni udarac, u 40. minutu posle kornera i slabe reakcije Van Dajka, Olson je pogodio sam ugao za 1:0.

Liverpul je u prvih 45 minuta imao dve solidne prilike, Salah je volej poslao preko prečke, a Mane je u finišu prvog dela takođe iz prve loše šutirao pored stative.

Jirgen Klop je u drugom poluvremenu bio primoran da krene u totalnu ofanzivu, uveo je Lalanu i Ingsa umesto Okslejd-Čemberlena i Vajnalduma.

Upravo je Ings imao odličnu priliku kada je šutirao sa desetak metara nedovoljno dobro da prevari Fabijanskog.

U poslednjim minutima, prava opsada gola Svonsija, pokušavali su Salah i Firmino, ali to nisu bili dovoljno dobri udarci, prave akcije i šanse Liverpula izostale su večeras na Libertiju.

U nadoknadi je Salah imao još jedan pokušaj, iskosa sa desne strane šutirao je iz očaja preko prečke.

U poslednjoj sekundi, Firmino je imao čist zicer, glavom je sa pet metara pogodio stativu, odbijenu loptu je preko prečke poslao Lalana.

Liverpul je sada propustio priliku da se izjednači sa Čelsijem na trećem mestu na tabeli, ostao je četvrti sa dva boda više od Totenhema.

Svonsi je ostao poslednji na tabeli, ali sada makar sa istim brojem bodova kao i VBA. Stouk koji je prvi iznad crte ima tri više, tako da nas očekuje paklena borba za opstanak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pobeda odbojkašica iz Vranja na startu prolećne sezone

Izvor: juGmedia, 23.Jan.2018, 16:21

U 12. kolu Prve lige Srbije odbojkašice ŽOK Vranje, savladale su “Gimnazijalca” iz Kraljeva, rezultatom 3:1 (25:23, 24:26, 25:11, 25:19), i sa 22 osvojena boda zauzele sedmu poziciju na tabeli...Vranjanke su u meču koji je odigran u maloj dvorani Sportske hale u Vranju, bile bolje i ubedljivije...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.