Klop želi Španca u vezi - Jedan odbio, više sreće sa drugim?

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop želi Španca u vezi - Jedan odbio, više sreće sa drugim?

"Redsi" će navodno pokušati već u januaru.

Niko ne može zaustaviti Liverpul ove sezone u Premijer ligi.

"Redsi" imaju seriju od 40 mečeva bez poraza u najboljem takmičenju Engleske, fali im samo devet da stignu Arsenalove "nepobedive". Ipak Klop nije bio preterano aktivan tokom januara, većina smatra da "redsima" i ne trebaju pojačanja u ovom delu sezone.

Engleski mediji pak prenose da su čelnici Liverpula pokušali da dogovore transfer Iska iz redova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Real Madrida, ali je ponuda od 50 miliona evra odbijena.

Drugi interesantan igrač jeste Fabijan Ruiz.

Reprezentativac Španije igra odlično, za njega su i Barsa i Real Madrid pokazali interesovanje. Sezona Napolija je ispod svakih očekivanja, videćemo šta će biti sa Napolitancima sutra posle derbija sa Juventusom, ali De Laurentis ima problema sa svojim sastavom.

Na takve probleme ciljaju "redsi" koji bi da iskoriste pomenutu situaciju, ali je verovatnije da će konkretnija ponuda za Ruiza uslediti na leto, kada postaje maltene izvesno da će napustiti Napulj.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.