Klop naciljao Tobdžiju, velika konkurencija iz Italije

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop naciljao "Tobdžiju", velika konkurencija iz Italije

Hoće li se vezista preseliti na kontinentalni deo Evrope?

Fudbaler Arsenala Aron Remzi mogao bi da napusti klub na kraju sezone kao slobodan igrač pošto mu narednog leta ističe ugovor.

Pregovori oko produžetka saradnje ne idu u pravom smeru, a Velšanin ne bi imao ništa protiv da napusti Emirejts.

A to bi moglo da se desi već ove zime pošto bi obeštećenje bilo značajno manje od realne vrednosti 27-godišnjeg veziste.

Doskorašnji direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Tobdžija" Ivan Gazidis prešao je u Milan, pa je jasno da bi "Rosoneri" mogli biti jedni od favorita za Remzijev potpis.

Ipak, navodno je zainteresovan i Juventus, a Englezi tvrde da i Jirgen Klop ceni njegove kvalitete, te da bi se Remzi vrlo rado pridružio svom nekadašnjem saigraču Okslejd-Čemberlejnu.

Plata od nešto više od šest miliona evra po sezoni ne bi trebalo da predstavlja problem za neku od ovih ekipa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.