Klop i najbolje potrošenih osam hiljada funti ikada (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop i najbolje potrošenih osam hiljada funti ikada (foto)

Nemac se ne kaje.

Liverpul je za vikend slavio u derbiju Mersisajda protiv gradskog rivala Evertona sa 1:0, gol odluke postigao je Divok Origi u šestom minutu nadoknade, nakon velike greške golmana "Karamela" Džordana Pikforda.

Nakon što je Belgijanac zatresao mrežu ljutog rivala, trener "Redsa" Jirgen Klop je u ekstazi istrčao na teren kako bi proslavio izvesnu pobedu.

Zbog toga, FA je pokrenuo postupak protiv Nemca, a sada je obelodanjeno i koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov ishod.

Naime, Jirgen Klop je kažnjen sa osam hiljada funti, prihvatio je tu kaznu bez ikakvih problema, jasno, dobro je prošao i nema za čime da žali.

Na konferenciji za medije uoči 15. kola Premijer lige je prokomentarisao svoju nesvakidašnju proslavu, naravno, u šaljivom maniru.

"Nisam mogao da izbegnem kaznu. Ako prekršite pravila morate biti kažnjeni. Poslednji put sam to uradio pre 14 godina. Nisam više tako brz", rekao je Nemac.

Jurgen Klopp has been fined £8,000 for his reaction to Divock Origi's winner in the Merseyside derby.

Worth. It. 👏 pic.twitter.com/hC2pgbriqj

— B/R Football (@brfootball) 04. децембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.