Klop: Siti bi u februaru bio šampion da nema Liverpula

Izvor: Beta, 07.Mar.2022, 16:58

Klop: Siti bi u februaru bio šampion da nema Liverpula

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da bi, da nije njegove ekipe, Mančester siti već u februaru osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi.U poslednje četiri sezone Siti i Liverpul su osvajali šampionske titule, a i ove sezone su glavni konkurenti. Mančesterska ekipa je prva sa 69 bodova, a "crveni" imaju šest bodova manje, ali i utakmicu manje. Trećeplasirani Čelsi ima 53 boda.Samo jednom u poslednje četiri sezone šampion je osvojio manje od 98 bodova."Ovo je najjača liga na svetu, nema sumnje. Izazov je i mi zapravo uživamo. Da mi nismo tu ove sezone ili da nismo bili tu pre dve godine ili pre tri godine, onda bi Siti bio šampion već u februaru. Tesno je jer smo mi tu. Da Siti nije tu, mislim da bismo imali dobre šanse da budemo prvaci", rekao je Klop, preneo je Skaj.Trener Sitija Pep Gvardiola nedavno je rekao da je Liverpul "najjači protivnik" protiv kojeg je igrao kao trener, a Klop je rekao isto o Sitiju."Mogu isto to da kažem. Mogu da kažem da je Siti najjači protivnik kojeg sam imao, ali ne bi trebalo da zaboravim da sam protiv Pepa igrao i (u Nemačkoj) protiv Bajerna i ne mogu reći da ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JIRGEN KLOP NEMA DILEMU: Mančester siti bi u februaru bio šampion da nema Liverpula

Izvor: Kurir, 07.Mar.2022

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da bi, da nije njegove ekipe, Mančester siti već u februaru osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.