Izvor: MozzartSport.com, 17.Feb.2021, 00:50

Klop: Lajpcig ume da bude pravo čudovište; Nagelsman: Nismo slabiji za dva gola

"Dogodile su se te greške koje se ne praštaju ni na mnogo nižim nivoima"...

Trener Liverpula Jirgen Klop nije mogao da sakrije veliko zadovoljstvo posle sigurne pobede nad Lajpcigom u Budimpešti (2:0). Posle tri vezana poraza Redsi su se konačno trgli i napravili verovatno ključni korak za plasmanu među osam najboljih timova Evrope.

"Bila je utakmica kakvu smo želeli, utakmica kakva nam je bila potrebna. Lajpcig ume da bude pravo čudovište, pregazili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su mnoge timove i zaista su fizički sjajni. Večeras smo ih kontrolisali na izuzetan način. Zaslužena pobeda".

Klop je svestan da posle svih silnih uspeha mnogi jedva čekaju pad Liverpula...

"Dve godine smo bili na vrhuncu, bili smo zaista dobri. Ove godine imamo problema i to je u redu. Mnogi su očekivali da ćemo ponovo da proklizamo, da ćemo da izgubimo i četvrtu u nizu. Nismo to sebi dozvolili, momci su se oporavili i čestitam im na tome".

Julijan Nagelsman ne zamera javno svojim igračima, bez obzira na dve kardinalne greške koje su ključno doprinele porazu...

"Bilo je relativno izjednačeno u prvom mdelu meča. Imali smo manji posed, ali Liverpul nije imao toliko šansi. Nismo bili hrabri kao u drugom poluvremenu... Naravno, dogodile su se te greške koje se ne praštaju ni na mnogo nižim nivoima, u manje značajnim takmičenjima. Jedno znam - nismo bili slabiji za dva gola. Daćemo sve od sebe u revanšu", poručio je mladi stručnjak.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.