Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 21:48

Klipersi bez Lenarda u petom meču, boje se ozbiljnije povrede

Zvezda sastava iz Los Anđelesa će definitivno propustiti petu utakmicu, pod znakom pitanja i ostatak polufinalne serije, ali i ostatak doigravanja

Uspeli su Klipersi da dobiju četvrti meč, iako su poslednjih pet minuta igrali bez prve zvezde tima. Kavaj Lenard se povredio nakon jednog duela sa Džoom Inglsom, pa je morao da napusti teren. Iako se nije činilo da je ozbiljnija povreda u pitanju, bivši košarkaš San Antonija i Toronta će propustiti peti meč, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je na programu večeras (04.00). Strahuju u redovima ekipe iz Grada anđela da je povreda prednjih ukrštenih ligamenata kolena ozbiljnije prirode.

Zasad je Lenardov status: otpisan na neodređeno vreme. To znači da će i definitivno propustiti večerašnji okršaj u Solt Lejk Sitiju, ali je pod velikim znakom pitanja i njegov povratak za šesti, pa i za eventualni sedmi meč. Krilni košarkaš je na 11 mečeva u doigravanju u proseku postizao 30,4 poena po meču uz 7,7 skokva i 4,4 asistencije. Jasno je i vrapcima na grani da od njega mnogo toga zavisi u ekipi Tajrona Lua.

Teško će Klipersi do brejka u petoj utakmici bez najboljeg igrača, pritom trener Jute Kvin Snajder može da računa na sjajnog Donovana Mičela. Bilo je bojazni da se povredio, ali je odlični bek spreman za treći meč. Problem za Džezere je povreda Majka Konlija, koji je poput Lenarda otpisan za petu utakmicu. Ipak, tim sa najboljim skorom u ligi nije imao iskusnog beka u svojim redovima od početka serije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.