Klinci završavaju ligu: Zvezda sa omladincima do kraja prvenstva

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2020, 18:47

Klinci završavaju ligu: Zvezda sa omladincima do kraja prvenstva

Naredne sezone ćemo imati obavezu da četvorica igrača mlađa od 21 godine budu u sastavu tima za svaku utakmicu, rekao je Svetozar Mijailović CRVENA zvezda je overila šampionsku titulu u petak uveče protiv Rada na Banjici i sada će sve snage okrenuti ka završnim borbama u masovnijem takmičenju. I dok će u Kupu Srbije vojevati najjači tim u poslednja tri kola Superlige Dejan Stanković će izvesno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << oprobati mlađe kadrove. To je u razgovoru za klupski sajt najavio predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović. - Verujem da će u preostala tri kola šansu dobiti mlađi igrači, što je izuzetno bitno u ovom trenutku. Naredne sezone ćemo imati obavezu da četvorica igrača mlađa od 21 godine budu u sastavu tima za svaku utakmicu, s tim što dva uvek moraju biti u startnoj postavi. To je sjajna prilika za momke koji kucaju na vrata prvog tima da se afirmišu i dokažu. Fenomenalna stvar je što je Dejan Stanković nastavio tamo gde je naš bivši trener Vladan Milojević stao i jako je bitno da smo treću godinu zaredom na veoma dominantan način došli do trofeja - istakao je Mijailović.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zvanično – CSKA zadržao najboljeg igrača

Izvor: B92, 01.Jun.2020, 08:53

Ono što je najavljeno – ispunjeno je...Amerikanac Majk Džejms potpisao je novi ugovor sa moskovskim CSKA na tri godine...Džejms je prošlog leta došao u prestonicu Rusije i odmah preuzeo ulogu lidera..."Srećan sam što ostajem u CSKA i nastavljam divno prijateljstvo još tri godine. Nadam se da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.