Klasična pljačka, ako treba da ispadnemo iz Superlige neka se to javno kaže! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Klasična pljačka, ako treba da ispadnemo iz Superlige neka se to javno kaže!" (video)

U "glavnoj ulozi" Bojan Nikolić.

Na pomolu je novi skandal u Linglong Superligi Srbije.

U 15. kolu srpskog šampionata, Inđija je dočekala Javor koji je savladao domaćina sa 3:2 nakon velikog, ali i kontroverznog preokreta.

Sve je ostalo u senci nekoliko odluka glavnog arbitra Bojana Nikolića koji je prvo isključio dvojicu igrača Inđije, da bi u 90. minutu pokazao na belu tačku što je Petković iskoristio i doneo sva tri boda Ivanjičanima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Nakon što je dosuđen penal, fudbaleri Inđije su napustili teren, ali su se brzo vratili, a po okončanju utakmice klub je izdao i zvanično saoptštenje.

"Odavno nije u Inđiji viđeno perfidnije suđenje jednog arbitra kao što je viđeno na Gradskom stadionu."

"Taman se pomislilo da ne može gore od Novice Anđelovskog (i da nepominjemo ostale), ali je to čovek u crnom iz Kragujevca danas demantovao na najgori mogući način. Odavno publika (inače pozorišna) u Inđiji nije ovako burno reagovala na klasičnu 'pljačku'. Ime sudije nije vredno pomena, a nadamo se da će neko bar pocrveneti u Fudbalskom savezu Srbije. Ako je Inđija tipovana za ispadanje neka se to javno kaže, a ne ovako da iz utakmice u utakmicu to izgleda kao horor predstava. Još od Crvene zvezde se osilila sudijska organizacija na ovaj sremski klub, ničim izazvana. U prvih pet kola ovog prvenstva su očito zasmetali po njima 'neočekivani' rezultati Inđinčana gde su osvojili sedam bodova, od tada ni bod."

"Javor Matis je ispao taj tim sretnik koji ni po čemu nije učestvovao u raboti nego su se Ivanjičani borili za boje svog kluba, a ne nekog trećeg. Na žalost ovaj izveštaj je u potpunosti posvećen čoveku u crnom, kao primeru kako (ne) treba suditi na jednoj utakmici. I to elitnog ranga takmičenja", stoji na sajtu kluba.

Uostalom, i sami pogledajte kako je sve to izgledalo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Radojičić analizirao, u Inđiji će tek sad biti iznenađeni! A da li je bio penal za Partizan? (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2019

Kako ste i navikli ponedeljkom uveče, vreme je za analizu spornih situacija iz prošlog prvenstvenog kola...Ovoga puta najviše spornih detalja viđeno je u utakmici između Inđije i Javor Matisa (2:3)...Posle meča, u Inđiji su bili besni na sudiju Bojana Nikolića zbog dva isključenja i dosuđenog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.