Kladionice rekle, Van Dajk osvaja Zlatnu loptu - Ronaldo tek četvrti favorit!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice rekle, Van Dajk osvaja "Zlatnu loptu" - Ronaldo tek četvrti favorit!

Mesi i Salah platili danak lošim učinkom u reprezentacijama.

Ako je verovati kladionicama dinamični duo koji je obeležio zadnju epohu fudbala, Kristijano Ronaldo i Leo Mesi, će ostati na svom dosadašnjem učinku kada je u pitanju broj osvojenih priznanja. Portugalac i Argentinac su trenutno na koti pet, dok na kladionicama, očekivano, nema prošlogodišnjeg laureta prestižne nagrade Luke Modrića, zbog loše sezone u Real Madridu.

Kladionice posle prošle nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izdvajaju kao favorita broj jedan Virdžila Van Dajka!

Holanđanin nije uspeo da osvoji Premijer ligu sa Liverpulom, ali jeste proglašen najboljim igračem iste. Osvojio je naravno Ligu šampiona, a i nastupio je u finalu Lige Nacije gde je bio savladan od strane reprezentacije Portugala. Da igrač odbrane ponese laskavo priznanje po prvi put od 2006. godine i Paolo Kanavara je 1.9.

Mesi, osvajač Zlatne Kopačke prošle sezone ostaje na drugom mestu sa kvotom od 2.75. Argentinac jeste osvojio La Ligu sa Barselonom, ali deluje da će mu (još jednom) neuspeh i kontroverze sa "Gaučosima" doći glave i ostaviti ga na koti pet kada su ZL u pitanju.

Treće mesto po ovakvom rangiranju zauzima Mohamed Salah. Egipćanin je bio odličan tokom cele sezone sa Liverpulom, podelivši titulu najboljeg strelca Premijer lige, ali uzevši LŠ. Međutim, veliki neuspeh sa reprezentacijom na tekućem KAN-u ga ostavljaju daleko iza pređašnjeg dvojca sa kvotom 6.50.

Kristijano Ronaldo je osvojio Skudeto sa Juventusom, ali Portugalac nije imao brojke na koje nas je navikao igrajući za Real Madrid, tako da je na poziciji četiri sa kvotom sedam, odmah iza njega je još jedan igrač koji je svakako obeležio sezonu.

Reč je o Alisonu koji je imao uspeha na oba nivoa, osvojivši već pomenutu LŠ sa Liverpulom ali i tek završeni Kopa Amerika, Brazilac je u oba takmičenja proglašen najboljim golmanom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.