Kjeremehu prija boravak u Antaliji: Dva gola za početak

Izvor: Mondo, 23.Jan.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kjeremehu prija boravak u Antaliji: Dva gola za početak

Surduličani bolji od južnokorejskog Pohanga.

Foto: MN Press

Hladnu Surdulicu, fudbaleri Radnika zamenili su toplijom Antalijom.

Poput većine superligaša i izabranici Milana Milanovića za prolećni deo sezone pripremaće se u poznatom turskom letovalištu, koje tokom zime predstavlja ogroman kamp fudbalskih klubova. Ne samo onih iz Evrope, već i iz Azije.

Upravo je južnokorejski Pohang Stilers bio rival Radniku u prvoj proveri po dolasku u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Tursku. Rezultat - 3:1 za srpski klub.

Dvostruki strelac bio je Frensis Kjeremeh (13. i 60. minut), a upisao se i Stefan Nikolić (87).

Radnik je utakmicu počeo u sastavu: Vasiljević, Milovanović, Pajović, Kjeremeh, Ristović, Pejčić, Kričak, Stanisavljević, Danoski, Zlatanović, a igrali su još Lekić, Ranđelović, Miladinović, F. Stojanović, Nikolić, Stamenković, Pavlović, Đorđević, Bojić, Kojić, Stoiljković i Kovačević.

Sruduličani su prvi deo sezone završili na deobi sedmog mesta sa novosadskim dvojcem, Proleterom i Vojvodinom.

U Južnoj Koreji je trenutno pauza između dva prvenstva, a Pohang je prošle sezone uspeo da se plasira u plej-of, ali ne i domogne jednog od prva tri mesta, odnosno azijske Lige šampiona.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.