Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 11:42

Kisela voda za favorite u kupu: Napredak sa najboljima protiv „superligaškog Pančeva“, Voša odmara Topića

Svi timovi koji su trenutno na plej-of mestima imaju realtivno lak zadatak u šesnaestini finala

Partizan je u laganom ritmu opravdao ulogu favorita protiv kruševačkog Trajala, Crvena zvezda će tokom predstojeće reprezentativne pauze gostovati u Inđiji, a za većinu timova iz gornjeg doma superligaške tabele mečevim šesnaestine finala Kupa Srbije trebalo bi da budu, žargonskim rečnikom, malo jači od kisele vode.

To se pre svega odnosi na Čukarički, TSC i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Napredak, Spartak, Vojvodinu i Voždovac. Svi su trenutno na mestima koja na kraju osnovnog dela prvenstva Superlige vode u plej-of, a kako su im rivali niželigaši očekuje ih relativno lak posao.

Bez obzira što će, primera radi, Loznica, OFK Bačka, pančevački Zelezničar ili Zlatibor uživati prednost domaćeg terena.

Gajimo velike ambicije i u Kupu Srbije, svesni da je tzu možda lkaše uraditi nešto vekliko nego u prvenstvu, koje nam je svakako prioritet. Znamo se da u kup duelima najčešće dešavaju iznenađenja, zbog toga moramo da budemo vrlo oprezni“, opominje mladi napadač Brđana Marko Rakonjac pred dolazak ekipe Saše Ilića u Loznicu.

Dok će Ilić verovatno kombinovati, imajući u vidu da ga u nedelju čeka gostovanje Partizanu, Milan Đuričić najavljuje da će na teren pančevakog Zelezničara poslati sve najbolje što Napredak ima.

Na teren će najjači mogući sastav u ovom trenutku. Vratio nam se kapiten Marjanović, biće među 20 i ući će u igru po potrebi. Domaćin će biti veoma motivisan, ima respektabilan sastav, okupio je desetak superligaških igrača, sa ambicijom da napadne plasman u viši rang, Kod njih je bivši fudbaler Zvezde Sikimić, naši doskoršanji prvotimci Kostić i Milošev, kao i golman Živković, pa Brana Ilić, Mare Živković. Neće biti lako, ali nas interesuje samo pobeda“, jasan je Đuričić.

Vojvodina će, pak, u kombinovannom sastavu dočekati Jagodince. Iako to ne menja njen pogled ka narednog rundi.

Napraviću nekoliko izmena u odnosu na tim koji je igrao protiv kragujevačkog Radničkog. Ne više od četiri. Sigurno će na gol-crti stajati Goran Vukliš umesto Nikole Simića, a u ekipi neće biti mladog reprtezentativca Mirka Topića, mnogo se potrošio u poslednje vreme, umesto njega će igrati Aleksandar Busnić. Gledaću da u drugom poluvremenu minutažu pružim Urošu Kabiću, oporavljenom od povrede“, precizirao je Slavoljub Đorđević, trener Vojvodine.

KUP SRBIJE, ŠESNAESTINA FINALA

Sreda

14.00 (1,57) Novi Pazar (3,70) Budućnost Dobanovci (5,70)

14.00 Sloga Požega - Rad

14.30 Radnički Niš – Dinamo Vranje

14.30 (6,75) Loznica (4,00) Čukarički (1,47)

14.30 (5,80) OFK Bačka (3,70) Proleter Novi Sad (1,57)

14.30 (5,70) Zelezničar Pančevo (3,70) Napredak (1,57)

14.30 (9,00) Zlatibor Čajetina (4,60) TSC (1,33)

14.30 Radnički Novi Beograd - Voždovac

15.00 (2,40) Javor (3,20) Mačva (2,85)

16.00 Vojvodina – GFK Jagodina

16.00 Spartak Subotica – GFK Dubočica

17.00 (1,60) Mladost Lučani (3,60) Kolubara (5,50)

Igrano ranije

Partizan – Trajal Kruševac 3:0 (1:0)

Metalac – Žarkovo 3:2 (2:1)

Radnik – Radnički 1923 2:0 (2:0)

Igra se 17. novembra

Inđija – Crvena zvezda

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.