Kirjos optužio sudiju za nameštanje, gledao drugi meč!

Izvor: Mondo, 20.Jun.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kirjos optužio sudiju za nameštanje, gledao drugi meč!

Nik Kirjos napravio je previše skandala za 24 godine života, ali je danas verovatno otišao najdalje.

Foto: Tennis TV screenshot

Nik Kirjos kaže da ne zna ko je Novak Đoković, ali zato i te kako zna da napravi skandal.

Ovog puta otišao je, čini se, najdalje.

Neobuzdani australijski teniser grčkog porekla optužio je danas na londonskom Kvinsu jednog linijskog sudiju za - nameštanje meča!

NOVAK O KIRJOSU: MOŽDA >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << SAMO TRAŽI PAŽNJU

"Loptica je pala ovoliko napolje na drugi servis. Ne zezam. Ne zezam", pokazivao je 24-godišnji teniser glavnom sudiji, Fergusu Marfiju.

"Ja odlazim", dodao je i onda šokirao tenisku javnost, pa i samog Marfija.

"Nema šanse da ću dati 100 odsto sebe kada imam linijskog sudiju koji namešta meč. Ne želim da igram", rekao je Kirjos, što je mogla jasno da čuje publika na tribinama, kao i ona pored malih ekrana.

Australijanac je nedavno udaljen sa Mastersa u Rimu, jer je u izlivu besa bacio stolicu u teren, a ove nedelje proslavio se i pitanjem: Ko je Novak Đoković?

Marfi ga je momentalno kaznio zvaničnom opomenom, a kada je ipak odlučio da ne napusti teren demonstrativno, Australijanac je nastavio meč sa Robertom Karvaljesom Baenom i nastavio sa sramnim ponašanjem.

"Šta će ti ta kapa, izgledaš nemoguće sa njom. Čak nije ni sunce", dobacivao je Marfiju, koji mu je sve tolerisao.

KIRJOS "ODGOVORIO" NOVAKU: ĐOKOVIĆ?

Siempre Nick #Kyrgios nos deja una perlita para compartir: En su descanso no perdió el tiempo y se asomó a ver el partido de al ladopic.twitter.com/pJPiBN09Ui

— Set Tenis (@settenisok) June 20, 2019

Igrao je egzibiciono, nije se trudio da trči, pauze između gemova koristio je da bi virio na susedan teren gde je u toku bio drugi meč, posle čega je Špancu dobacivao:

"Ovo je šala, brate, šala".

Uprkos svemu uspeo da pobedi Karvaljesa Baenu rezultatom 7:6 (7:4), 6:3 i plasira se u 3. kolo u kom će mu rivali biti mlada nada kanadskog tenisa, Felis Ože-Alijasim.

Kirjos se neće naći među nosiocima na Vimbldonu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.