Kingsi strepe  Beglija zbog povrede izneli s terena VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingsi strepe " Beglija zbog povrede izneli s terena VIDEO

Marvin Begli junior, košarkaš Sakramento Kingsa, morao je ranije da završi meč sa Milvokijem zbog povrede kolena.

Drugi pik na prošlogodišnjem NBA draftu udario je u Malkom Brogdona prilikom bloka koji je ovaj postavio, a Begli ga nije video.

Prilikom udarca sudarila su im se kolena i Begli je odmah pao na teren s blonom grimasom. Kako nije mogao sâm na noge uz pomoć saigrača je otišao do svlačionice.

"On je važan deo našeg tima, ne samo ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone, već i u budućnosti. Njegovo zdravlje je veoma važno za nas, kao i za njega. Da smo imali njega sigurno bi nam bilo lakše da pobedimo Milvoki. Samo se nadam da je dobro i da će biti spreman da igra što pre", rekao je Bogdanović posle utakmice.

Još nema nikakvih informacija o stepenu povrede i ne zna se koliko će Begli odsustvovati sa terena.

Talentovani krilni centar odlično je igrao u poslednje vreme što pokazuju i brojke – 17,5 poena, 9,4 skokova na 11 odiganih utakmica u februaru.

Zbog njegovih sjajnih igara Nemanja Bjelica je malo pao u drugi plan, ali će sada u njegovom odsustvu verovatno dobiti više minuta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.