Kinezi imaju novac! Inter, sad ili nikad, četiri pojačanja za Skudeto!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020, 10:10

Kinezi imaju novac! Inter, sad ili nikad, četiri pojačanja za "Skudeto"!

Procena je da bi sledeće godine Inter mogao da bude prvi favorit za titulum pogotovo jer će imati veliki budžet za pojačanja...

Inter vidi sledeću sezonu kao veliku šansu za napad na "Skudeto". Ove neće uspeti, makar i prvenstvo bude nastavljeno, ali, to nije bio ni prioritet, mada je Konte svim silama želeo da napadne titulu, pa čak ušao i u sukob sa upravom oko pojačanja tokom zime.

Plan kluba je, kako piše jutrošnja "Gazeta" da pojača tim, dovođenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nekolicine mlađih igrača.

Imena se znaju, jedan od levih bekova Čelsija, Markos Alons ili Emerson Palmijeri bi trebalo da se preseli na "Meacu", ovaj drugi je pik Kontea zbog brzine. Inter takođe veruje da će dobiti bitku za Kjezu, Fiorentina će morati da prodaje, padaju cene igrača, verovatno bi pedesetak miliona plus bonusi bilo dovoljno da Roko Komiso pristane da pusti "ljubičasti biser".

U veznom redu, Konte želi mlađeg igrača od Vidala koji je najčešće pominjan kao pojačanje. Izbor je izgleda pao na Korentina Tolisoa koga trener Bajerna Flik ne vidi u planovima za sledeću sezonu. Zamena za Godina koji odlazi biće mladi Kumbula iz Verone,, koji će sa Bastonijem, De Frajom i Škrinjarom činiti kvartet štopera.

Jasno, ostaje da se vidi šta će biti sa Lautarom, kako prodati Ikardija koji je odbio da bude otkupljen od PSŽ, ali Kinezi imaju novac, i 130 miliona evra je već spremno da se dodatno pojača tim i naredne godine bude ravnopravan, ako ne i prvi favorit za titulu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.