Kesi skupo platio pobedu -  Gatuzo bi bio ponosan! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020, 00:59

Kesi skupo platio pobedu - Gatuzo bi bio ponosan! (foto)

Potez za divljenje veznog igrača.

Bilo je vatreno i zanimljivo u duelu Milana i Napolija.

Gatuzo je izgubio protiv kluba gde je proveo svoje najbolje godine - njegov bivši saigrač Zlatan Ibrahimović je bio prejak za Napolitance.

Šveđanin je postigao dva gola, morao je zbog povrede da napusti teren pre kraja utakmice. Njegov povratak se očekuje kroz desetak dana. Ipak, Ibra nije jedini koji ima posledice - Milan.tv piše kako je Frank Kesi izgubio zub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posle duela sa Politanom.

Afrikanac je ostao na terenu, završio meč da bi danas ujutru posetio zubara.

Nema šta, Kesi je dobrano platio kako bi Milan nastavio svoj niz bez poraza u Seriji A.

-

Ayer Matteo Politano le rompió un diente a Franck Kessié con un codazo.

[Milan TV] pic.twitter.com/4WRRmrDuRB

— AC Milan 🇮🇹 (@ACMilanGoleador) November 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dok se oporavlja, Ibrakadabra započinje istragu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2020

Ko to zarađuje na imenu Šveđanina...Dan posle utakmice sa Napolijem gde je Zlatan Ibrahimović bio glavni razlog pobede "rosonera", navijači Milana su saznali da će lider tima zbog povrede odsustvovati sa terena nekih desetak dana zbog povrede...Dok propušta mečeve Zlatan će pokušati da sazna...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.