Kepa ostaje u Atletiku, otkupna klauzula između 60.000.000 i 80.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kepa ostaje u Atletiku, otkupna klauzula između 60.000.000 i 80.000.000 evra!

Uskoro bi trebalo da potpiše novi ugovor

Golman Atletik Bilbaa Kepa Arizabalaga i predsednik tog kluba Hosu Urutija postigli su dogovor - mladi golman ostaje u klubu i potpisaće novi ugovor. Postaće jedan od najplaćenijih igrača u timu, a novim ugovorom vezaće se za Atletik do 2023. ili 2024. godine.

Kako piše lokalni El Koreo, golman je već doneo odluku da ostane u matičnom klubu. Pratili su ga Real Madrid, Juventus i Pari Sen Žermen. Po novom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ugovoru otkupna klauzula Arizabalage biće između 60.000.000 i 80.000.000 evra!

Odavno se zna da je velika želja Real Madrida, pa da je čak bio i na medicinskim pregledima, ali da je Kraljevski klub rešio da ga ne potpiše zbog povrede, ali i odluke Zinedina Zidana.

To je sve navelo Kepu da potpiše novi ugovor sa svojim Bilbaom.

Kepu čeka plata po kojoj će biti među tri najplaćenija igrača Atletika. Zarađivaće prema nekim informacijama otprilike koliko i Injaki Vilijams.

El Koreo piše da su pregovori bili veoma teški i kada je plata i kada je otkupna klauzula u pitanju, da je bilo momenata gde je izgledalo da će doći do rastanka, ali da je najnovija ponuda Bilbaa zadovoljila mladog golmana.

Novi ugovor trebalo bi da potpiše vrlo brzo, možda već u ponedeljak.

Ukoliko ga potpiše, a Real bude želeo da ga dovede na leto, moraće da plati tri puta veću sumu od one koju je trebalo da izdvoji ove zime.

(FOTO: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.