Kengur se obistinio - fudbaler Voždovca prelazi u engleski klub

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kengur" se obistinio - fudbaler Voždovca prelazi u engleski klub

"Kad porastem biću Filip Stuparević".

Omladinski reprezentativac Srbije Filip Stuparević za tri miliona evra prelazi u Votford.

Stuparević je potpisao ugovor na četiri godine sa premijerligašem, postoji mogućnost pozajmice u Voždovcu na šest meseci

Osamnaestogodišnjak je najmlađi debitant u istoriji srpskog fudbala. Za dve godine u "zmajevima" je dao šest golova na 57 utakmica.

- Sve se jako brzo dogodilo, ali sam presrećan. I dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pamtim debi u dresu Voždovca kao najmlađi igrač i golove najvećim rivalima. Boravak u klubu je bio zaista neprocenjivo iskustvo. Istakao bih veliku zahvalnost porodici na podršci, fudbalskom klubu Voždovac i svima u klubu- rekao je Stuparević za klupski sajt.

Istorijski transfer našeg kluba!

Možemo da potvrdimo da je Filip Stuparević novi član engleskog premijerligaša, Votforda!

Više o svemu pročitajte na našem sajtu!

https://t.co/jwv8WIS1SW— FK Voždovac (@FKVozdovac) January 8, 2019

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.