Kelti potvrdili, Lion dobio veliko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kelti" potvrdili, Lion dobio veliko pojačanje! (foto)

Francuzi ekspresno zakrpili rupu.

Olimpik Lion je prodao Marijana Dijaza madridskom Realu, tačnije vratili su ga "Los Blankosima", pa su tako ostali u velikom problemu pred sam kraj prelaznog roka, dokaz je i večerašnji duel sa Nicom.

Ipak, uspeli su da pronađu rešenje, novi napadač Liona je bivši fudbaler Fulama Musa Dembele.

Ovaj francuski fudbaler je u Seltik stigao pre dva leta, bio je sjajan u prvoj sezoni sa 32 gola na 49 nastupa, minule je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nešto slabiji, na 39 mečeva postigao je 16 golova.

Seltik je tako pristao na ponudu Liona u smiraj prelaznog roka, napraviće ogroman profit, kako su ga svojevremeno doveli bez obeštećenja, kao slobodnog igrača.

Na njegovoj prodaji zaradiće oko 20 miliona evra.

#CelticFC tonight can confirm that the club has accepted an offer from Lyon for the transfer of striker Moussa Dembele.

Full statement ⬇️ https://t.co/AX4a4FokJ4

— Celtic Football Club (@CelticFC) 31. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.