Kejn i Son samleli karamele, Totenhem ponovo gazi!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejn i Son samleli "karamele", Totenhem ponovo gazi!

Totenhem odličan, Kejn savršen, Son bolji nego ikad.

Fudbaleri Totenhema pobedili su na Vembliju ekipu Evertona rezultatom 4:0 (1:0) u 23. kolu Premijer lige.

I ovaj put heroj je bio čudesni Hari Kejn koji je postigao dva pogotka, dok su po jedan dali Son i Eriksen.

Totenhem je dominirao tokom čitavog susreta, i zasluženo došao do velike pobede.

Sve je počelo u 24. minutu kada je Orije oštro centrirao kroz peterac, a tamo se na drugoj stativi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pravom mestu našao Son, postavio nogu za 1:0 i tim rezultatom otišlo se na odmor.

Totenhem je na startu drugog poluvremena za manje od 15 minuta sravnio Everton. U 47. minutu Son je prohujao po levom boku i u petercu pogodio Kejna, a ovaj takođe samo postavio nogu za 2:0.

U 59. minutu, Kejn je na sličan, malo teži način, posle centaršuta Dajera postavio ogromnih 3:0.

Nakon toga, domaći su očekivano malo spustili tempo utakmice, pa su i napadi utihnuli. Sem Olerdajs je pokušao izmenama, ušli su Lenon i Kalvert-Lujin, ali su gosti teško dolazili do opasne zone.

Totenhem je imao još dve velike prilike i to preko Sona, koji je najpre pogodio stativu, a potom je 15 minuta pre kraja izgradio savršenu poziciju, ali je njegov udarac sa nekoliko metara zaustavio Pikford, a potom je sačuvao i Alijev pokušaj posle odbitka.

U 81. minutu usledila je nova odlična akcija, Dele Ali je petom proigrao Eriksena, a ovaj preciznim udarcem pogodio ugao za 4:0.

Totenhem je sada na deobi četvrtog mesta sa Liverpulom sa 44 boda, dok je Everton deveti sa 27.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Totehnema, Kejn dvostruki strelac

Izvor: RTS, 13.Jan.2018

Fudbaleri Totenhema savladali su na Vembliju ekipu Evertona sa 4:0, u meču 23. kola Premijer lige. . Hari Kejn se vratio u golgetersku formu i sa dva nova pogotka doneo "pevcima" bitnu pobedu u borbi za plasman na mesto koje...

Nastavak na RTS...

Totenhem "istopio" Karamele, Kejn za istoriju Pevaca

Izvor: N1 televizija, 13.Jan.2018

Fudbaleri Totenhema savladali su Everton rezultatom 4:0 u 23. kolu Premijer lige, dok je napadač Pevaca Hari Kejn postao najbolji strelac londonskog kluba od formiranja ovog takmičenja 1992. godine...Totenhem je došao u vođstvo golom korejskog reprezentativca Heung Min Sona u 26. minutu posle asistencije...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.