Keita najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula

Izvor: RTS, 29.Avg.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keita najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula

Fudbaler iz Gvineje Nabi Keita postao je najskuplje plačeni igrač u istoriji Liverpula jer je dogovoren transfer sa Lajpcigom za 55 miliona evra, objavio je klub sa Enfilda.
Keita, ipak, neće odmah pojačati "crvene", več od 1. jula 2018. godine prema dogovoru dva kluba, a u sav posao uključeni su i bonusi koji mogu Lajpcigu da donesu još 20 miliona evra.

Ovaj 22-godišnji vezista bio je velika >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << želja menadžera Liverpula Jirgena Klopa, ali Lajpcig nije želeo da ga se odrekne ove sezone kako bi pomogao u debitanskom nastupu u Ligi šampiona.
Liverpul je drugi put ovog leta srušio klupski rekord, nakon što je za 45 miliona doveo Mohameda Salaha iz Rome.
Keita je od dolaska iz Salcburga već u prvoj sezoni u Lajpcigu bio otkrovenje nemačke Bundeslige i jedan od najzaslužnijih što je završio na drugom mestu, iza minhenskog Bajerna, za najbolji rezultat klupskoj istoriji.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GVINEJAC STIŽE NA ENFILD: Keita najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula

Izvor: Kurir, 29.Avg.2017

Fudbaler iz Gvineje Nabi Keita postao je najskuplje plaćeni igrač u istoriji Liverpula jer je dogovoren transfer sa Lajpcigom za 55 miliona evra, objavio je klub sa Enfilda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.