Kavasaki bolji od Čelsija na debiju Pulišića

Izvor: B92, 19.Jul.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kavasaki bolji od Čelsija na debiju Pulišića

Fudbaleri Čelsija poraženi su u prijateljskoj utakmici u Jokohami. Od "plavaca" je bio bolji Kavasaki Frontale, 1:0.

Tako su izabranici menadžera Frenka Lamparda neuspešno počeli azijsku turneju, a strelac jedinog gola na susretu bio je Brazilac Leandro Damjao u 86. minutu.

Lamparda je zabrinula i činjenica da se tokom susreta povredio i Tiemue Bakajoko.

Meč nije bio previše kvalitetan, a problema za oba tima bila je velika vlažnost vazduha i težak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teren za igru.

Lampardu je ovo bio treći meč otkako je preuzeo kormilo londonskog kluba, pobežen je Sent Patriks sa 4:0, dok je sa Bohemijansom bilo nerešeno, 1:1..

Očigledan je problem u fazi napada, oseti se odsustvo Edena Azara koji je ovog leta pojačao Real.

Debitovao je i Kristijan Pulišić, koji je još zimus sredio sve oko prelaska na "Stamford bridž".

"Pulišić je igrao dobro. Trenirao je sa nama nekoliko dana, tako da sam impresioniran time kako radi. Siguran je na lopti, danas je sudija mogao da dosudi i penal pred kraj utakmice. Voli da ide direktno u duel, on je od onih igrača kakve navijači obično vole, tako da mi treba dati malo vremena da se prilagodi", rekao je posle meča Frenk Lampard.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.