Kari ispisuje istoriju, samo dvojica bolji od njega! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari ispisuje istoriju, samo dvojica bolji od njega! (video)

Plej Golden Stejt Voriorsa nastavlja da pomera granice.

"Ratnici" su sinoć savladali Čikago Bulse na svom parketu i to veoma ubedljivo (146:109), a jedan od najzaslužnijih za trijumf, kao po običaju, bio je Stef Kari.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice ubacio je ekipi iz "Vetrovitog grada" 28 poena, za tri poena šutirao je 5/11.

Svojom trećom trojkom na meču, u trećoj deonici, Kari je postao i treći najbolji trojkaš svih vremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Naime, on je na večnoj listi preskočio Džejsona Terija, na kraju utakmice došao je do cifre od 2285 pogođenih šuteva za tri poena u karijeri.

Ispred njega su na listi ostale dve apsolutne legende NBA lige, Redži Miler (2560) i Rej Alen (2973), ali je za očekivati da ih jednoga dana obojicu prestigne, pa da i zvanično postane najbolji šuter svih vremena.

Posle utakmice sa Bulsima uzeo je loptu i nada se da će uspeti da na njoj dobije autograme dvojca koji se nalazi ispred njega.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.