Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 09:29

Karager i Sunes teraju vlasnike Liverpula: Hteli su da prodaju dušu za novac, kako će pogledati navijače u oči?

“Ovo im navijači nikad neće zaboraviti”, smatra nekadašnji defanzivac Redsa

Geri Nevil je otvoreno i bez dlake na jeziku poslao jasnu poruku Edu Vudvordu i vlasnicima Mančester junajteda da nemaju šta da traže na Old Trafordu više.

Svoje emocije sa svetom podelio je i legendarni Džejmi Karager koji je uradio isto i pozvao vlasnike Liverpula, američku sportsku kompaniju Fenvej Sports Grup iza koje stoje Džon Henri i Tom Verner, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da takođe napuste Enfild u što kraćem roku.

“Posle svega što se izdešavalo jednostavno ne vidim kako bi mogli da nastave da budu predsednici Liverpula”, jasan je Karager i dodaje:

“Ne mogu samo da odu iz kluba, naravno, jer ovaj biznis vredi ogroman novac. Ali isto tako ne vidim kako će vlasnici FSG da budu u Liverpulu posle ovoga”.

Navijači Liverpula su među prvima napravili otvorene proteste ispred Enfilda gde su porukama “Sram vas bilo” i “Počivaj u miru, LFC (1892-2021)” pokazali svoju rezigniranost zbog ulaska u Superligu Evrope.

“Ovo im navijači nikad neće zaboraviti”, kaže Karager i nastavlja:

“Najbolja stvar za sve bila bi da FSG pronađe kupca za Liverpul i ode. Kako misle sada da grade bilo kakvu vrstu odnosa sa navijačima u jeku svega što se desilo”.

Subota, 13.30: (1,30) Liverpul (5,50) Njukasl (10,0)

Njegove reči je aminovao i Geri Nevil, a zatim i nekadašnji trener i fudbaler Liverpula Grejem Sunes.

“Ovo je samo početak. Navijači nikada neće oprostiti ono što su vlasnici pokušali da urade. Neće im oprostiti jer su pokušali da im oduzmu igru koju vole pričama o tome koliko vole fudbal, a zapravo rade ovakve stvari. Tu su da bi obrnuli veliki novac u što kraćem roku. Praktično bi prodali dušu, samo da bi okrenuli nešto novca”, kritički će Sunes.

Smatra da će u narednom periodu tek biti odlazaka s velike scene…

“Prodali su dušu odlukom da uđu u Superligu. Ovo je otišlo toliko daleko, izvan svih okvira fudbala i klubova i sada se vidi koliko ova igra znači ljudima. Ne znam kako će vlasnici ovih klubova moći da pogledaju navijače u oči. Ovo je samo vrh ledenog brega, verujem da će još mnogo ljudi podneti ostavke ili dobiti otkaze, jednostavno otići kada istina ispliva na videlo”.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.