Kapiten Liverpula: Bez Klopa ovaj uspeh bi bio nemoguć

Izvor: Mondo, 02.Jun.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Liverpula: Bez Klopa ovaj uspeh bi bio nemoguć

Džordan Henderson rekao je da je tim imao vrlo tešku i uspešnu sezonu, i da velike zasluge za sve što su napravili idu nemačkom treneru

Kapiten ekipe Džordan Henderson kraj finalnog meča Lige šampiona u Madridu i veliku pobedu nad Totenhenom dočekao je u suzama.

Nije mogao da se suzdrži posle završetka sjajne sezone u kojoj su se "Redsi" posle izgubljene titule u Premijer ligi okitili trofejom najboljeg tima u Evropi.

"Mnogo sam ponosan što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << deo ovog tima, što sam kapiten", rekao je Henderson.

"Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri, ono o čemu sam sanjao još kao klinac. Ne radi se tu o meni, o tome da sam kapiten ili što imam privilegiju da podignem pehar, već o ovom timu, ovim momcima, klubu i ovom treneru", u dahu je pričao Henderson.

Rekao je da je uloga Jirgena Klopa ogromna u uspehu Liverpula.

"Bez ovakvog menadžera ovaj uspeh bi bio nemoguć. Bilo je teških trenutaka tokom sezone, ali on je učinio nešto posebno. Postoji neverovatno zajedništvo u ovom timu, on je stvorio poseban odnos u svlačionici i njemu idu sve pohvale", istakao je kapiten Liverpula.

Dodao je da je imao teške trenutke od dolaska u Liverpul, ali da je Klop imao mnogo razumevanja za njega i da mu je pomogao.

"Imao sam teške trenutke, kao i ovaj tim, ali sam uvek gurao dalje i uvek se trudio da uradim najbolju stvar, da pružim svoj maksimum i pomognem ekipi", dodao je Henderson.

Pre nego što je sa svojim saigračima podigao "ušati" pehar Henderson je otrčao kod svog oca, koji je bio pored terena u Madridu.

Isplakao se kao dete nakon što mu je prišao, a brižni i ponosni tata Brajan dugo ga je držao u zagrljaju.

Look what it means to Jordan Henderson. #LFC#UCLFINAL#Henderson#passionpic.twitter.com/O7tgf7QCQa

— Charlie Gibson (@CharlieMooseGib) June 1, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.