Kao bajka, dovoljan je poziv, Ibra uz Mihu!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao bajka, dovoljan je poziv, Ibra uz Mihu!

Ako Siniša Mihajlović pozove prijatelja, videćemo senzacionalni povratak u Seriju A!

Siniša Mihajlović bi danas trebalo da bude na klupi Bolonje u Torinu. Protiv njega će sa druge strane biti veliki prijatelj Sari.

Dva puta Srbin je bio nadomak klupe "Bjankonera", najozbiljnije je bilo 2014. kada je praktično u slučaju odlaska Kontea sve bilo dogovoreno, ali se Italijan predomislio. Dva meseca kasnije, ipak je otišao na početku priprema, ali Miha je dao obećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ostaje u Sampdoriji, Alegri je prihvatio poziv.

Letos je ponovo Nedved bio u kontaktu sa Mihajlovićem, tada mu je rečeno da je, uz Sarija, najozbiljniji kandidat, ipak prednost je dobio menadžer Čelsija, a Mihajlović je potpisao novi ugovor sa Bolonjom.

Zatim se suičio sa najvećom životnom bitkom, ali odoleva se, niko ne sumnja da će "ratnik" kao Srbin uspeti da pobedi bolest.

Inače, iz Amerike se oglasio Zlatan Ibrahimović.

On je rekao da je Mihajlović njegov prijatelj i da bi zbog njega došao u Bolonju.



"On me je zvao, rekao mi da će svi trčati za mene, da je moje da stojim i da dajem golove. Ako dođem u Bolonju to je zbog mog prijatelja. Siguran sam da bih i danas bez problema u Italiji dao 20 golova"
, kaže Ibra.

Ovo bi bila zaista sjajna priča, Ibrahimović je slobodan od januara, pominje se i Inter, ali i Napoli, odbacio je povratak u Milan, za koji kaže da je u rasulu.

Ipak, ako ponovo usledi poziv sa "Dal'Are", mogli bismo da vidimo najdivniju fudbalsku priču.

Mihajlović je bio pomoćni trener Manćiniju kada je Ibra iz Juventusa stigao u Milan, u leto 2006.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.