Kante dobio ponudu iz snova, nema šanse da će ovo odbiti!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kante dobio ponudu iz snova, nema šanse da će ovo odbiti!

Preveliki je novac u pitanju...

Ngolo Kante konačno dobija zasluge za sve ono što čini na terenu.

Nakon neverovatne sezone u Lesteru gde je osvojio Premijer ligu, stigao je u Čelsi i odmah pridobio mnoge pristalica svojim požrtvovanjem i skromnošću.

Sve je stiglo na naplatu ovog leta kada je postao prvak sveta sa Francuskom i konačno dospeo u centar pažnje.

Nedavno je odbio mogućnost da mu Čelsi isplati deo zarade preko of-šor računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bi dobio veću platu, želeo je sve čisto čak i po cenu manje plate.

"Plavci" su rešili i taj problem pošto su mu ponudili novi petogodišnji ugovor vredan neverovatnih 300 hiljada funti nedeljno!

To je duplo više od trenutne zarade i nema sumnje da ćemo uskoro videti novi potpis na Stamford Bridžu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Neverovatno otkriće, saigrači Kantea otkrili njegovu veliku manu! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2018, 16:32

Varanje u kartama nije jedino što odlikuje omalenog vezistu...Ngolo Kante je postao jedan od najomljijenijih fudbalera na svetu...Svojom požrtvovanošću na terenu, skromnošću i vedrinom duha van njega kupio je mnoge ljubitelje fudbala širom planete...Svoj karakter pokazao je nedavno kada je Čelsi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.