Kanga dobio specijalan poklon od navijača posle Kairata, a onda proslavio pobedu u svom stilu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 11:59

Kanga dobio specijalan poklon od navijača posle Kairata, a onda proslavio pobedu u svom stilu

Oduševljen.

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Kairat sa 5:0 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Pola posla je Vojvodina završila u Litvaniji, gde je savladala Panevežis sa 1:0 kao gost, a večeras (20.00) u Novom Sadu ostaje joj da dovrši taj posao i plasira se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Kvota na keca je 1,67, na iks 3,50, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – Panevežis.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Crveno-beli su pružili dobru partiju na stadionu “Rajko Mitić” na kojem su zbog kazne UEFA bili samo mališani iz škola i fudbalskih klubova širom Srbije i Republike Srpske.

Oko 20.000 malih navijača oduševilo je fudbalere Crvene zvezde, a Gelor Kabhnga je posle meča dobio specijalan poklon od dečaka iz FK Tekstilac iz Odžaka.

A post shared by Anastasija Zvezda Kids (@anastasija_zvezdakids)

A, onda je proslavio trijumf u svom stilu...

Bitanga pic.twitter.com/9IJ0i04aH2

— Ciganstura (@cigansturaa) July 28, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinskog Šahtjora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.