Kanavaro napustio mesto selektora nakon samo dve utakmice!

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanavaro napustio mesto selektora nakon samo dve utakmice!

Odlučio da se fokusira na klupski fudbal.

Dosadašnji selektor Kine Fabio Kanavaro danas je napustio tu poziciju nakon samo dve utakmice koje je vodio.

On je selekciju preuzeo nakon odlaska Marčela Lipija koji je otišao po završetku Kupa Azije, ali je zadržao funkciju trenera Gvangdžoua Evergrande.

Posle dva poraza i Kanavaro je odlučio da ode sa selektorske klupe "Zmajeva", u dve utakmice zabeležio je dva minimalna poraza.

Interesantno je da se kao najzobiljniji kadidat za novog selektora Kine spominje upravo Marčelo Lipi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kanavaro napustio reprezentaciju Kine posle dva meča

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2019, 14:03

Fabio Kanavaro nije više selektor fudbalske reprezentacije Kine, a on je tu ekipu predvodio na svega dve utakmice...Fabio Kanavaro je paralelno radio i kao trener Gvangžu Evergrandea, a baš je posao u tom klubu naveo kao razlog za povlačenje iz kineske reprezentacije. Takođe je italijanski stručnjak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.