Kalina imao unutrašnje krvarenje, pauza mesec dana

Izvor: B92, 23.Dec.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalina imao unutrašnje krvarenje, pauza mesec dana

Srpski košarkaš Nikola Kalinić je istegao ligamente zgloba na nozi, pa mu sledi nova pauza, objavio je Fenerbahče.

Klub u svom saopštenju navodi da su pregledi obavljeni 21. decembra i da su pokazali unutrašnje krvarenje u nozi srpskog igrača.

Lečenje je počelo odmah, a prema procenama medicinskog tima Fenerbahčea da će Kalinićeva pauza trajati četiri do pet nedelja.

Nikola Kalinić se povredio u četvrtak protiv Makabija u Tel Avivu (82:73 za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Makabi), kada je pred kraj prve četvrtine izvrnuo skočni zglob.

Informaciju da bi mogao da pauzira do šest nedelja je u petak objavio novinar Dejvid Pik, a sada se zvanično oglasio i klub iz Turske.

To je Kaliniću već drugi peh ove sezone jer je dobar deo nje već propustio zbog povrede leđa. Tek što se vratio na parket, usledila je ozleda zgloba.

Fenerbahče ove sezone ima devet pobeda i pet poraza i nalazi se na četvrtom mestu u Evroligi iza Panatinaikosa, Olimpijakosa i CSKA.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.