Kakvi ludi transferi, Bajern završio dvojicu u jednom danu, čeka se treći za kraj!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 13:01

Kakvi ludi transferi, Bajern završio dvojicu u jednom danu, čeka se treći za kraj!

Bavarci primorani da kupuju, da li su baš ovako planirali?

Bajern Minhen je ostao bez Tijaga Alkantare, Filipe Kutinjo i Ivan Perišić su vraćeni posle pozajmica, baš kao i Alvaro Odriozola, pa Bavarci moraju da panično da kupuju.

Danas su stigle potvrde - Mark Roka iz Espanjola i slobodni Erik Čupo-Moting biće novi članovi ekipe šampiona Evrope.

Mark Roka stiže iz Espanjola, potpuno neočekivano, i pravo niotkuda stigla je ova informacija, prvi put >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u subotu popodne.

Roka je dete Espanjola, narednog meseca puni 24, igra na poziciji zadnjeg veznog i biće igrač u rotaciji Hanskija Flika.

Što se tiče Motinga, on je dočekao finiš karijere da ostvari dva transfera o kojima nikada nije mogao ni da sanja. Nakon što ga je PSŽ doveo kao napadača za rotaciju iz Stouka, sada po isteku ugovora stiže kao slobodan igrač u redove šampiona Evrope.

Prema najavama, on će potpisati ugovor na dve godine, neće se naigrati, čekaće da Levandovski dobije odmor i da odigra po koju utakmicu i osvoji još trofeja.

Ostaje da vidimo da li će Bajern pokušati da dovede još jednog beka ili će Džošua Kimih biti opcija uz Bendžamina Pavara.

Pominje se da bi Bajern mogao da dovede desnog beka Olimpik Marseja Buona Sara, ali se čekaju konkretniji potezi u naredna 24 sata.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.