Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 19:55

Kakva konkurencija: Sa jedne strane Milojevićev Al Ahli, sa druge Fenerbahče i Galatasaraj!

Ozbiljna potražnja za Gelorom Kangom

Nekadašnji vezista Crvene zvezde Gelor Kanga na meti je finansijski ozbiljno snažnih klubova. Kako pišu turski mediji, za Gabonca su ozbiljno zainteresovani tamošnji giganti Fenerbahče i Galatasaraj, najveća konkurencija im je Al Ahli iz Saudijske Arabije, koji vodi doskorašnji strateg srpskog šampiona Vladan Milojević.

Najveća Kangina prednost u ovim trenucima je to što će od 1. jula i zvanično biti >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slobodan igrač, pa će mu ovo biti idealan trenutak da ostvari transfer karijere. Vladan Milojević je sarađivao sa Gaboncem u Crvenoj zvezdi. Kanga je bio jedan od najvažnijih igrača u kvalifikacijama za Ligu Evrope u sezoni 2017/2018, gde je postigao dva gola i dve asisntencije, a potom na zimu prešao u Spartu iz Praga u transferu vrednom 1.000.000 evra.

Kanga (29) ima odlične dve sezone u Sparti iza sebe, a u aktuelnoj je napravio dodatni iskorak. Na 24 meča postigao je 11 golova i zabeležio osam asistencija. Pre pomenutih klubova iskusni vezista je najviše bio povezivan sa Trabzonom, koji je sada dobio izuzetno ozbiljnu konkurenciju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.