Kako znamo da je septembar? Dao ga Hari Kejn! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako znamo da je septembar? Dao ga Hari Kejn! (VIDEO)

Engleska na krilima probuđenog golgetera porazila Maltu - 4:0

Kako znamo da je stigao septembar? Lepo, Hari Kejn je postigao prvenac u novoj sezoni.

Otkako je počeo s profesionalnom karijerom golgeter Totenhema ima mali problem - ne može da postigne gol u avgustu mesecu. I ove godine u prva tri kola Premijer lige ni gol, ali zato večeras na Malti prvenac u sezoni 2017/18. dovoljan za novu pobedu Gordog Albiona (4:0) na putu ka Rusiji.

Igrao se 53. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << minut, Dele Ali je dugo muljao loptu okružen fudbalerima Malte, ali ju je na kraju doturio nekako do saigrača koji je iz blizine bio neumoljiv pred mrežom Maltežana.

Sept 1, Harry Kane scores. Obviously. pic.twitter.com/bXplTytwHC

Vodeći pogodak Engleza stigao je samo nekoliko minuta nakon što je najbolji fudbaler Malte Andre Šembri propustio sjajnu šansu da dovede svoj tim u vođstvo pa se može reći da su Englezi imali i malo sreće.

Nisu puleni Gareta Sautgejta oduševili, stvorili su samo dve izgledne šanse u uvodnih deset minuta, ali su na kraju upisali trijumf koji im je učvrstio lidersku poziciju u grupi F. Tačku je najpre stavio hitronogi Rajan Bertrand u 86. minutu sjajnim udarcem sa preko 25 metara, a posle njega u nadopknadi i Deni Velbek i Hari Kejn su pogodili još po jednom za velikih 4:0.

Krupan korak ka Rusiji napravili su večeras i Slovaci koji su u direktnom obračunu sa Slovenijom slavili u Trnavi sa 1:0 pogotkom Adama Nemeca u 80. minutu, čime su se odlepili na četiri boda razlike u odnosu na Slovence i Škote na deobi trećeg mesta.  

GRUPA F - 7. kolo

Litvanija - Škotska 0:3 (0:2)

/Armstrong 25, Robertson 30, Mekartur 72/

Malta - Engleska 0:4 (0:0)

/Kejn 53, Bertrand 86, Velbek 90+1/

Slovačka - Slovenija 1:0 (0:0)

/Nemec 81/

Tabela:

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.