Kako su Englezi videli Partizan? Najpoznatiji razočarao...

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su Englezi videli Partizan? Najpoznatiji razočarao...

Razlika u klasi velika, pogotovo kada Junajted izađe sa najboljim timom. Kako su ocenjeni igrači Partizana?

Partizan se borio koliko je mogao, Englezi pišu da je razlika u kvalitetu bila očigledna, da je Solskjer izveo veoma jak tim, želeo je da završi posao posle četiri meča u grupnoj fazi.

Crno-belima ostaje kakva takva nada, ali realno, teško će prezimiti u Evropi.

Englezi se malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bave Partizanom, veliča se igra Marsijala, Rašforda i Garnera koji su savladali Stojkovića. U nekim medijima je golman domaćih, Romero, neocenjen, a sa druge strane, čuvar mreže Partizana proglašen je za najgoreg na terenu.

Englezi smatraju da su u redovima gostiju na visini zadatka bili oni iskusni, Suma i Natko pre svih, Takuma Asano je potpuno podbacio, a nešto vidljiviji bio je Sadik.

Jasno, najviše se pisalo o Tošiću koji je jedno vreme bio član "Junajteda", ali najiskusniji igrač Partizana nije pokazao gotovo ništa na ovom meču.

U svakom slučaju, velika škola za Partizan, videćemo koliko mogu protiv Alkmara u Holandiji, samo pobeda bi ih vratila u trku za nokaut fazu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.