Kako Jokana teši majka: Sine, ima posla u hotelu!

Izvor: Mondo, 06.Okt.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako Jokana teši majka: Sine, ima posla u hotelu!

U Fulamu imaju poverenje u Slavišu Jokanovića, ali kada mu ne ide uvek se priseti reči koje mu je majka Radmila upućivala još dok je bio fudbaler...

Fulam iz sedam odigranih mečeva ima pet bodova, ali Slaviša Jokanović ne brine.

Srpski menadžer je posle dve i po godine na klupi tima sa "Krejven Kotidža" uveo klub u Premijer ligu, "darovao" mu atraktivan fudbal, promovisao nekolicinu mladih fudbalera, a klub je ovog leta želeo i da ga nagradi boljim ugovorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na šta je Jokanović rešio da sačeka...

Došlo je mnogo pojačanja, oseća se u igri Fulama da još nisu svi "legli" kako treba, a Aleksandar Mitrović je jedno od najprijatnijih iznenađenja Premijer lige.

Srbin postiže golove i raduje navijače, ali su trenutno u lošem momentumu posle četiri meča bez pobede. Remi s Brajtonom i Votfordom, pa ubedljivi porazi od Mančester sitija i Evertona (3:0) blago bi uzdrmali trenere, ne i Jokanovića...

U intervjuu za "Mirror Sport" otkrio je da se uvek priseti reči svoje majke Radmile - koje je znala da mu kaže još dok je bio igrač, a njegovom klubu ne ide.

"Moja majka je uvek bila zabrinuta za moj posao, a kad se sve završi samo kaže 'samo nemoj brinuti'... Kada sam bio još fudbaler pre mnogo godina, i kada nismo nikoga mogli da pobedimo, došla bi kod mene i rekla: 'nemoj da brineš sine, pričaš toliko jezika, jednog dana možeš raditi i na recepciji u nekom hotelu'", ispričao je Slaviša Jokanović uz osmeh.

Jokanović je u intervjuu ispričao da je razlog zbog kog nije uplašen to što je to "deo posla", kao i da su mnogi pre njega već rekli da postoje samo dve vrste trenera...

...otpušteni i oni koji će biti otpušteni.

"Majka i dalje gleda sve utakmice pošto je Premijer liga dostupna širom sveta i kaže da zna koliko je sve komplikovano, ali joj uvek kažem da ću naći rešenje i da ne bude toliko zabrinuta. Iskusniji sam u ovome nego ljudi koji su mi bliski. Moram da 'treniram' njih, moje igrače i sebe. Nikada nisam paničio!", kazao je Jokanović koji se letos dovodio i u vezu s Čelsijem.

Foto: Guliver/Getty Images/Naomi Baker

Jedan od onih koji je pod pritiskom je Žoze Murinjo koji nema podršku igrača, čini se ni rukovodstva, pa tako neće biti nerealan scenario ukoliko ne dočeka kraj ugovora s Junajtedom.

"Podržavam ga iz privatnih razloga, ali kada budem igrao protiv njega - daćemo sve od sebe da ga dobijemo. To je izazov. Stvarno poštujem čoveka koji je osvojio sve, sjajan je čovek i želim mu sve najbolje", rekao je Jokanović koji je za kraj razgovora govorio o Srbiji koju u svetu najbolje moguće predstavlja naš najuspešniji teniser Novak Đoković.

"Moram da budem ponosan na to odakle dolazim. Moram da budem ponosan na moje roditelje, prijatelje... Ja sam Srbin, rođen sam kao Srbin i umreću kao Srbin".

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.