Kakav promašaj Milana, Afrikanac na akciji, neverovatan popust!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 14:20

Kakav promašaj Milana, Afrikanac na "akciji", neverovatan popust!

"Rosoneri" pred ogromnim gubitkom.

Milanezi se spremaju za nastavak sezone, po svemu sudeći moraće da se snađu bez Ibrahimovića koji se povredio na treningu.

Pored neizvesnosti sudbine švedskog internacionalca "Rosoneri" su prinuđeni da prodaju zbog finansijskih problema.

Po pisanju francuskog Le10sport cena prvotimca Kesija je naglo pala, reprezentativac Obale Slonovače se procenjuje na svega 13 miliona evra. Milan je u bližoj prošlosti potraživao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trideset miliona.

Veznog igrača prate Gatuzo i Napoli, a situaciju bi mogao da iskoristi i PSŽ.

Bivši igrač Atalante je plaćen 24 milion evra po svom dolasku, ukoliko se proda po gore navedenoj ceni ovo bi bio osetan udarac po džep Milana. Kesi je ove sezone zabežio 23 nastupa u Seriji A sa jednim postignutim golom.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrda, Zidanov "nezamenljivi" ne ide nigde!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2020, 11:23

Dogovor postignut dosta ranije...Ono što se spekulisao u poslednjih par meseci dobilo je svoju potvrdu - Kazemiro ostaje "los blankos" makar do leta 2023. godine...Prema pisanju španske Marke dogovor je postignut mesecima unazad. Za brazilskog veznog igrača se interesovao francuski PSŽ, klub sa "Parka...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.