Kakav opstanak, kakva Evropa, oni igraju samo za Mihu!

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav opstanak, kakva Evropa, oni igraju samo za Mihu!

Fudbaleri Bolonje imaju veliki motiv.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović se herojski bori sa leukemijom, a ta borba je ujedinila čitav klub.

Ekipa se trenutno nalazi na trećem mestu u Seriji A nakon odličnog starta, ali igračima na pameti nisu ni Evropa, ni borba za opstanak.

Fudbaler Bolonje Nikola Sansone istakao je da njegovi saigrači i on igraju upravo za Mihu.

"Trenerova bolest nas je zaista jako pogodila, ali je našu vezu sa njim učinila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << još jačom. Ujedinjeni smo kao tim i sjajan je osećaj biti tako povezan. Želeli smo da mu priredimo iznenađenje na putu kući", kazao je on.

"Volimo trenera jer je veoma iskren. Ne borimo se za opstanak, niti za Evropu, nego za našeg šefa Mihajlovića", istakao je Sansone.

Bolonja danas od 15 sati dočekuje Romu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

O REZULTATIMA NIKO I NE RAZMIŠLJA: Igrači Bolonje poslali PORUKU podrške Mihi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019

Srpski stručnjak leči se od opake bolesti...Teška bolest koja je zadesila bivšeg selektora Srbije, sada trenera na klupi Bolonje Sinišu Mihajlovića, potresla je ceo sportski svet, a naročito upravu i igrače kluba sa "Renato dal Are"...U Mihinom klubu više niko i ne razmišlja o plasmanu, borbi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.