Kakav dan za tobdžije - nakon Sebaljosa stigao i Francuz, ali to nije sve!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za "tobdžije" - nakon Sebaljosa stigao i Francuz, ali to nije sve!

Troše se novci u severnom Londonu.

Danas je veliki dan za sve u Arsenalu, posebno su se obradovali navijači londonskog kluba.

Ranije danas saradnju sa "tobdžijama" potpisao je Dani Sebaljos, a upravo je objavljen i transfer Vilijama Salibe u Arsenal.

Talentovani 18-godišnjak stiže iz Sent Etjena u kojem će provesti narednu sezonu kao pozajmljen igrač pre nego što obuče Arsenalov dres.

Francuz je plaćen 27 miliona funti, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to neće biti sve pošto je Arsenal prema nekim informacijama uspeo da se dogovori oko transfera Kirana Tirnija za sumu od oko 30 miliona funti.

Škot bi trebalo da bude četvrto pojačanje londonskog kluba ovog leta pošto su već stigli Gabrijel Martineli, Dani Sebaljos i Vilijam Saliba.

Here's

⊂_ヽ

  \\

   \( ͡° ͜ʖ ͡°)

    > ⌒ヽ

   /   へ\

   /  / \\the

   レ ノ   ヽ_つ

  / /

  / /|

 ( (ヽ

 | |、\Tweet

 | 丿 \ ⌒)

 | |  ) /

ノ )  Lノ

(_/

🇫🇷 #SalibaSigns

— Arsenal FC (@Arsenal) July 25, 2019
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsenalov veliki dan, 2:0 protiv Totenhema u prelaznom roku: Potpisao „štreber“ za 30.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2019

Posle potpisa Danija Sebaljosa, Arsenal je odneo još jednu bitku sa Totenhemom na fudbalskoj pijaci. U istom danu je potvrdio i transfer supertalentovanog štopera Vilijama Salibe iz Sent Etjena koji je bio velika želja Maurisija Poketina. Saliba je danas zvanično potvrđen kao novo pojačanje Arsenala,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.