Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 18:40

Kad zvezdaš hvali partizanovca: Pritisak u Humskoj veći nego u Lokomotivi

Goran Čaušić pričao Rusima o Marku Nikoliću

Kao što polako, ali sigurno jenjava pandemije virusa korona, tako su utihnule kritike na račun Marka Nikolića. Mada mu neće biti svejedno kad počne mandat u Moskvi, srpski stručnjak u poslednje vreme dobija sve veći vetar u leđa, a posle Ivice Olića, Andrije Kaluđerovića, Miodraga Božovića, Rusima ga je lepim rečima predstavio i Goran Čaušić.

Nekadašnji mladi reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije, sada član Arsenala iz Tule, koji se takmiči u tamošnoj Premijer ligi, dobro je upoznat sa kvalitetima 40-godišnjeg stratega, jer je s njim sarađivao u osvit karijere.

Pre osam godina Nikolić me je trenirao u Radu, kad je počeo drugi mandat na Banjici. Tad je još važio za trenera početnika, ali sam od njega dosta naučio. Veliki je profesionalac, obraća pažnju na svaki detalj, što je veoma važno. Pod njegovim vođstvom Rad je igrao lep fudbal“, rekao je Čaušić, koji se posle godinu dana provedenih u Crvenoj zvezdi prošlog leta vratio u Tulu.

Prethodno je jednu sezonu proveo u Arsenalu, može da pretpostavi s kakvim sve izazovima će se suočiti novi trener Lokomotive.

Svakom je potreban period prilagođavanja na novu sredinu, ali ne verujem da će Marku biti potrenbo mnogo vremena pre nego što se bude osećao komotno u Rusiji. Bio je uspešan u svakom klubu koji je vodio. Lokomotiva jeste velika, međutim, Nikolić je radio u Partizanu gde je pritisak daleko veći nego u Moskvi“, dodao je Goran Čaušić.

Nikolić bi 1. juna trebalo da sleti u Moskvu, a nastavak Premijer lige Rusiije planiran je za 21. jun. Lokomotiva trenutno sa Krasnodarom deli drugo mesto koje vodi u Ligu šampiona.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.