Kad sretneš čoveka koji ti je rečenicom ulepšao detinjstvo: EA sports its in the game!

Izvor: Blic, 28.Sep.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad sretneš čoveka koji ti je rečenicom ulepšao detinjstvo: "EA sports it's in the game!"

Jedan momak po imenu Lohlejn Keli ostvario je verovatno jedan od najvećih dečačkih snova, ne samo njegovih, već mnogih momaka koji su veliki ljubitelji FIFA igrice. Kada čuješ glas koji su bukvalno svi imitirali još od malena, svakako ti ne bude svejedno.

Lohlejn je iz Republike Irske, a sreo je čoveka koji izgovara legendarnu rečenicu u FIFA igrici: "EA sports, it's in the game".

Ako ste ikad zamišljali kako izgleda čovek koji to izgovara, sada znate ko je dodavao još malo adrenalina pre početka prve utakmice na računaru ili "Soniju".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad sretneš čoveka koji ti je rečenicom ulepšao detinjstvo: "EA sports it's in the game!"

Izvor: Dzungla.org, 28.Sep.2013

Jedan momak po imenu Lohlejn Keli ostvario je verovatno jedan od najvećih dečačkih snova, ne samo njegovih, već mnogih momaka koji su veliki ljubitelji FIFA igrice. Kada čuješ glas koji su bukvalno svi imitirali još od malena, svakako ti ne bude svejedno.. Opširnije

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.