Kad šampioni izgube glavu - Kari gađao sudiju gumom iz usta, Durant urlao i pokazivao publici prst (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad šampioni izgube glavu - Kari gađao sudiju gumom iz usta, Durant urlao i pokazivao publici prst (VIDEO)

Obojica isključeni

Što bi rekao Stiv Ker, trener Golden Stejta, Orlando je noćas baš dobro isprašio njegove momke, a prve zvezde njegovog tima nisu dobro podnele taj poraz. U samoj završnici susreta Stef Kari toliko je izgubio kompas da je izvadio zaštitunu gumu iz usta i gađao sudiju, dok je Kevin Durant vikao na istog arbitra, pa posle toga provocirao publiku pokazivajući prst na koji je prošle sezone stavio šampionski prsten.

Logično, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << obijica su isključena i sada se čeka odluka čelnika NBA lige o eventualnoj kazni za ovu dvojicu superstarova.

"Nije baš da sam gađao, umem ja to mnogo bolje. Samo sam bacio gumu", pravdao se posle utakmice Kari.

Sjajni šuter je meč završio sa 37 poena, dok je Durant ubacio 29. Sve to nije bilo dovoljno za trijumf nad Orlandom. Opšrinije o noćašnjim NBA okršajima čitajte OVDE.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kari gađao sudiju, isključen i KD! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Okt.2017

Zvezde Golden Stejta burno reagovale u završnici meča u Memfisu...Ne dešava se često da Golden Stejt gubi, a još ređe se u eri trenera Stiva Kera dešavalo da ekipa ima i negativan skor. Nakon poraza od Hjustona na premijeri nove sezone, potom "tesne" pobede nad Nju Orleansom, još jedan bolan...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.