Kad dobiješ priliku da kroz sport zarađuješ za hleb, ne ispuštaj to

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 19:01

"Kad dobiješ priliku da kroz sport zarađuješ za hleb, ne ispuštaj to"

Stefon Digs, NFL igrač, napisao je interesantan tekst za "PlayersTribune".

Stefon Digs je rođen 1993. godine i u NFL je stigao sa univerziteta Merilend kao pik pete runde, a pokriva poziciju hvatača iliti vajd risivera.

Tada ga je birala Minesota, ali su ga u martu ove godine trejdovali u Bafalo Bilse za pik prve, pete i šeste runde 2020. godine, ali i i pik četvrte runde naredne godine.

"Kada saznaš da si trejdovan obuzmu te razne emocije. A sećam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da mi se Kirk Kazins prvi obratio i poželeo mi sreću u Bafalu. Biti NFL igrač je nešto posebno. Mislim da celog života sanjamo taj momenat da nas neko izabere sa drafta... Nismo ni svesni koliko smo srećni zbog situacije u kojoj se nalazimo. Kad dobiješ priliku da kroz sport zarađuješ za hleb, ne ispuštaj to, to je neverovatna stvar", rekao je Stefon Digs.

Digs je u redovima Minesote imao ono čuveno hvatanje u poslednjim sekundama utakmice protiv Nju Orlenas Sejntsa u polufinalu konferencije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.