KVALIFIKACIJE ZA EP: Srbija favorit protiv Švajcarske u Espu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 09:08

KVALIFIKACIJE ZA EP: Srbija favorit protiv Švajcarske u Espu

Meč u Finskoj počinje u 15.30.

Košarkaši Srbije novembarski kvalifikacioni prozor za Evropsko prvenstvo naredne godine počeće protiv Švajcarske u finskom Espu danas od 15.30. Umesto u Finskoj, meč je trebalo da bude odigran u Švajcarskoj, ali je pandemija korona virusa sve poremetila, pa je po ugledu na NBA ligu organizovan balon u Finskoj.

Posle dva kola u E grupi, Švajcarci su na dnu tabele sa porazima u prethodna dva kola, dok je Srbija na drugoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa po jednom pobedom i porazom doživljenim od Gruzije u Beogradu.

Košarkaška reprezentacija posle duge pause nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Iako su Orlovi danas (15.30) u finskom Espu značajno oslabljeni, veliki su favoriti protiv Švajcarske – kvota da će slaviti s više od 16,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Švajcarska – Srbija.

U svakoj varijanti Orlovi su favoriti protiv Sajdžija, čak i sada kada su veoma oslabljeni jer Srbija ne može da računa na igrače iz NBA lige i Evrolige, makar ne na one najbolje, a to pokazuju i kvote. Švajcarci svakako ne bi trebalo da čak ni oslabljenoj Srbiji predstavljaju neku težu prepreku, ali upravo meč protiv Gruzije iz februara ove godine pokazuje da su iznenađenja i te ekako moguća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.