KVALIFIKACIJE ZA EP: Levko iz sedmerca donela Srbiji pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP: Levko iz sedmerca donela Srbiji pobedu

Drugi trijumf izabranica selektora Ljubomira Obradovića.

Ženska rukomenta reprezentacije Srbije pobedila je večeras selekciju Slovačke 27:26 (10:11) u Hlohovecu u drugom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. Srbija se nalazi u kvalifikacionoj grupi 4, zajedno sa Rusijom, Slovačkom i Švajcarskom, a sledeći duel igraće protiv Rusije 25. marta.

Izabranice Ljubomira Obradovića, posle trijumfa u Kraljevu nad Švajcarskom, do važne pobede protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slovačke došle su posle preokreta i neizvesne borbe u dramatičnoj završnici, pošto je Srbiji trijumf donela sedmercem u poslednjoj sekundi Jelena Levko.

Slađana Pop Lazić i Jovana Stoiljković bile su najefikasnije sa po sedam pogodaka, dok je pet postigla Jelena Lavko. Kod Slovakinja je daleko najbolja bila Reka Bizikova sa 11 golova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.